Ako volite dobru svirku velikih zvezda posetite splav Bridge

Ako volite dobru svirku velikih zvezda posetite splav Bridge

Sezona izlazaka na splavove je u jeku, iako vreme ne ide u prilog nazivu "letnja sezona". Kakva god da je prognoza, žurka je odlična na klubovima na reci, pa tako i na onom koji nosi naziv splav Bridge. Od 2016. godine važi za mesto nazboravnog provoda. Posebno je poznat ljubiteljima Tarapane, jer je njegova letnja verzija.

Od početka sezone na ovom splavu ludu atmosferu već su napravile velike zvezde, a mi vam predstavljamo neke od njih.

Katarina Grujić

Sa samo 27 godina ova pevačica postala je jedno od najtraženijih imena srpske estrade. Postala je popularna zahvaljujući takmičenju u Zvezdama Granda 2012/2013 godine. Plasirala se na osmo mesto. Pesme "Jedno šubre obično", "Lutka", "Greška" vrlo brzo su bile jedne od najslušanijih. Prošle godine je izdala i prvi album, sa nazivom "Jača doza mene". Sa Šakom Polumentom snimila je pesmu "Bonjpur". Rođena je u Beogradu.

Šako Polumenta

Šako često nastupa sa Katarinom, a tako je i na splavu Bridge. Njegovo pravo ime je Sakib i dolazi iz Bijelog Polja. Jedan je od onih pevača koji ne gube na svojoj popularnosti. Rođen je 1968. godine. Muzikom je počeo da se bavi 1993. godine. Objavio je 11 albuma, mnogo singlova, a sarađivao je sa  Vesnom Zmijanac, Darom Bubamarom, Dadom Polumentom, čiji je stric, Slavicom Ćukteraš, Stojom i drugima. Neke od njegovih pesama su "Ljepša od noći", "U ljubavi svi smo grešni", "Aman, aman".

Peđa Medenica

Jedan od omiljenih pevača današnjice, Peđa Medenica, rođen je u Prištini 1980. godine. Zbog rata 1999. godine morao je da se preseli sa Kosmeta u Vojvodinu, u Bačku Palanku. Osim što peva, on je i kompozitor i tekstopisac. Kada je Nova godina Beograd postane mesto naluđih žurki, a tako je svaki put kada peva Peđa. Pesme "Dođeš mi u san", "Neka boli", "Gde si" veliki su hitovi. Sarađivao je sa Indirom Radić, Ildom Šaulić, Acom Pejovićem, Amadeus bendom i drugima.

Amadeus bend

Ovi momci su na sceni od 1997. godine, kada su i nastali u Leskovcu. Članovi grupe su: Bojan Tasić (vokal), Bojan Stanimirović (klavijature), Milan Kordulup (gitara), Aleksandar Stanimirović (klavijature) i Bojan Zlatanović (bubnjevi). Napravili su pravi dar mar sa svojim pesmama sa albuma "Kupi me", "100%", a snimili su ih ukupno osam. Poznati su po tome što neguju nacionalni duh, a odlikovani su i ordenom zahvalnost za svoj humanitirani rad, koji im je dodelio tadašnji predsednik Tomislav Nikolić.

Mlađe nade

Na splavu Bridge čućete i mlađe zvezde, kao što su Sloba Radanović ili Uroš Živković. Sloba je pokupio dosta negativnih poena, zbog svog učešća u rijaliti šoua Zadruga i zbog cele afere sa Lunom Đogani i suprugom Kijom Kockar. Sada se vraća na scenu. Rođen je 1990. godine u Zrenjaninu. Njegove pesme su "Bure baruta", "Nepristojna ponuda", "Stjuardesa" i druge.

Uroš je oduševio svojim glasom u Zvezdama Granda u sezoni 2015/2016, a karijeru gradi strpljivo. Čest je gost na veseljima. Rođen je 1999. godine u Beogadu. Fenomenalno izvodi pesme svog uzora, preminulog velikana Šabana Šaulića, koji je njim bio oduševljen, jednako kao i Dragan Stojković Bosanac. Prvi sing snimio je prošle godine, pod nazivom "Hiljadu puta". Usledile su "Štikle", "Lutko moja", "Stanje za plakanje".