Doček Nove 2025. godine uz Teu Tairović u Sava centru!

Doček Nove 2025. godine uz Teu Tairović u Sava centru!

Jedna od najvećih zvezda Tea Tairović će ove godine održati svoj prvi koncert u Beogradskoj arena i to 21.septembra od 21 sat. Kako je najavljeno, priprema se muzički spektakl u najvećoj koncertnoj dvorani u Beogradu, a pevačica obećava vrhunski audio-vizuelni šou i specijalne goste. Time će započeti turneju koja će nositi naziv 'Neka noćas gori Balkan' po stihovima njenog velikog hita 'Hajde'.

Međutim, to nije sve. Svi njeni obožavaoci konačno će imati priliku da je slušaju i kada je Nova godina ! Naime, Tea će pevati u Sava centru!

Natupaće, kao i Aleksandra Prijović prošle godine u banket sali - Banquet Hall. To znači da se tradicija spektakularnih nastupa u novootvorenom prosotu nastavlja!

U pitanju je u potpunosti nov, ekskluzivno uređen i grandiozan prostor, koji komforno može da ugosti 1000 posetilaca. Nalazi se u renoviranom Sava centru, u koji je uloženo 118 miliona evra! Na adresi Milentija Popovića 9 na Novom Beogradu sada je zgrada energetski efikasna i tehnološki moderna! U septembru se očekuje i otvaranje Plave sale, koja će imati 4.000 mesta.

Tea Tairović je ove godine objavila album 'Tea', na kome se, sudeći po komentarima, nalaze mnogobrojni hitovi. Kada je u pitanju Nova godina Beograd će sigurno na mnogim mestima đuskati uz njih, a zamislite tek atmosferu u Sava centru!

Pevačica poznata po jedinstvenim nastupima i neverovatnoj harizmi zagrejaće svoju publiku uz hitove kao što su 'Pozovi', 'Ola', 'TeaNucci', 'Hajde', 'Na jednu noć', 'Svetica', 'Dubai'.

Kada dođe vreme sve informacije biće dostupne na broj telefona 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp), a na isti broj moći ćete i da rezervišete ovaj doček o kome će se sigurno pričati! Podsetimo,pevačica je prošle godine za doček Nove godine nastupala u Zagrebu, pa se očekuje da ove napravi pravi spektakl u prestonici! Da li će, kao i Aleksandra Prijović, biti angažovana i za reprizu, ostaje nam da sačekamo i vidimo!