Hotel Majdan Beograd Doček Nove godine 2025

Hotel Majdan Beograd Doček Nove godine 2025

Hotel Majdan poziva vas na gala doček Nove godine 2025.

Kad zvezdano nebo nad Beogradom navuče svoj najsvetlucaviji zimski plašt, u večeri u kojoj čarolija postaje stvarnost, u srcu tihe gradske četvrti, skriven od užurbanog ritma metropole, ali dovoljno blizu da osetite njegov puls, hotel Majdan tradicionalno otvara svoja vrata za novogodišnju noć punu elegancije, sjaja i nezaboravnih trenutaka. Ovaj prestižni beogradski hotel, poznat po svom izuzetnom gostoprimstvu i luksuzu, za ovu posebnu noć priprema događaj koji obećava da će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Veče započinje svečanim dočekom na crvenom tepihu, gde će svaki gost biti pozdravljen s osmehom i čašom šampanjca, simbolom početka nove i srećne godine. Elegantne svečane sale hotela Majdan pretvoriće se u razigrani plesni podijum, a najveće muzičke zvezde, pažljivo birane među najpopularnijima u regionu, garantuju da će vaše korake pratiti samo najlepše melodije najvećih hitova narodne i zabavne muzike.

 

 

Kulinarski majstori hotela pripremiće izuzetan svečani meni, koji nagoveštava da će svaki zalogaj biti očaravajuće iskustvo. Od delikatesa koji prate tradiciju srpske kuhinje, preko sofisticiranih internacionalnih jela, do ekskluzivnih deserata, vaša čula će uživati u pravom gastronomskom spektaklu.

Očaraće vas nastupi poznatih umetnika, vatromet u ponoć koji osvetljava nebo iznad Beograda i brojna iznenađenja koja hotel Majdan doček Nove godine 2025. priprema samo za vas.

 

DOČEK NOVE GODINE U HOTELU MAJDAN

 

 

Doček Nove godine Hotel Majdan, tradicionalno je jedan od najboljih i natraženijih kada je Nova godina Beograd u pitanju. Zahvaljujući odličnoj ponudi, besprekornoj usluzi i uvek vrhunskoj atmosferi, karte planu u izuzetno kratkom roku. Iz tog razloga, ovo je jedan od onih dočeka o kome se ne razmišlja dugo, već se mesta rezervišu odmah po puštanju karata u prodaju.

Prethodni doček Nove godine u Hotelu Majdan ostao je u sećanju kao nezaboravna žurka na kojoj su Sloba Radanović i Barbara Bobak napravili spektakularnu atmosferu, o kojoj se i danas priča širom regiona. Mnogi još uvek izražavaju žaljenje što nisu uspeli da na vreme rezervišu svoje mesto. Za doček 2023. godine, scenom su dominirali Tea Tairović, Jovan Perišić i Katarina Živković, čiji su nastupi doslovno zapalili atmosferu te noći. Doček 2022. godine bio je prilika da uživamo u izuzetnom nastupu Slobe Radanovića, Dare Bubamare i Aleksandre Mladenović, dok su za doček 2020. godine Ceca i Sloba Radanović. darovali nezaboravan provod i fantastičnu atmosferu.

 

 

Hotel Majdan se priprema za doček Nove 2025. godine koji obećava da bude ne samo grandiozan, već i najupečatljiviji do sada. Očekuje vas kulinarski spektakl s menijem koji će zadovoljiti i najizbirljivije gurmane, upotpunjen izuzetnom muzičkom pratnjom. Najveće zvezde domaće muzičke scene biće zadužene za atmosferu, a iako još uvek čekamo konačne potvrde, uskoro ćemo razotkriti imena koja će uveličati ovu nezaboravnu novogodišnju noć. Kada se prepustite ritmu popularnih melodija i plesu, poželećete da ova čarobna novogodišnja atmosfera u hotelu Majdan nikada ne prestane.

Nova godina 2025 hotel Majdan obećava noć koja će ostati urezana u vašem sećanju kao početak nečeg veličanstvenog i novog. Rezervišite svoje mesto pod zvezdama, oslobodite svoje snove i zakoračite sa nama u Novu godinu na način kako to samo Beograd umi da proslavi - sa stilom, sjajem i beskrajnom radosti.

Za sve informacije i rezervacije mesta kada je doček Nove godine u Beogradu u pitanju, pozovite 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).