Izlazak u grad sa stilom

Izlazak u grad sa stilom

Ljudi se dele na one koji imaju ili nemaju stila, ali je svakako jasno da je ovo nešto što se može naučiti. Potrebno je samo da sledite savete onih koji znaju sve o temi lepog oblačenja, kombinovana odevnih komada, dodavanja detalja, odnosno načina kako se nešto nosi. Obično su mali trikovi ono što stvara taj "vau" efekat. 

Ako želite da izgledate lepo kada idete u Port by Community ili neko slično mesto gde se zahteva dress code, sledite neke od ovih smernica, koje će vam sigurno pomoći!

Budite jednostavne

Biti jednostavna znači da imate dobre crne pantalone, salonke u istoj boji i jednostavnu majicu, jednobojnu. Uvucite majicu u pantalone ili je blago podvrnite napred i krenite u osvajanje sveta!

Obucite se slojevito

Ne, ovo nije onaj savet Nade Macure! Ako volite modu, znate da omiljene komade odeće možete da kombinujete na različite načine. Na primer, crnu haljinu koju nosite noću ili na poslovne sastanke, možete da pretvorite u dnevnu varijantu, tako što ćete ispod obući majicu. Neka bude bele boje, kratkih rukava i sa malom kragnom.

Kombinujte različite printove

Nekada je važilo pravilo da prugice i tufnice ne mogu zajedno. Danas na to možete da zaboravite! Napravite svoju hrabru kombinaciju, ali tako da ona zaista izgleda sa stilom. Kombinujete i printove i boje. 

Ono što posebno treba naglasiti jeste da su pruge uvek in! Kada je docek Nove godine restoran je čest izbor mnogih. Ako želite da unesete dašak Francuske, obavezno kombinujte detalje sa prugama. U svakodnevnioj varijanti ovakvu majicu bi trebalo da imate u svom ormaru. 

Vezivanje čvorova i kaiševi

Ako želite d aizgledate opušteno, a opet seksi, zavežite prednji deo košulje u čvor. Imaćete naglašene obline. Ono što je posebno zanimljivo, ako obučete košulju preko haljine i zavežete je u čvor, haljina ispod će postati - suknja!

Kaiš je obavezan ako želite da istankene svoj savršen struk!Uži koristite kada želite da budete elegantni, a široki kada želite da naglasite obline.

Ponesite dečačke pantalone

Možda izgledaju kao par sa kojim ne znate šta ćete, ali devojke sa stilom znaju! Obucite uz njih košulju, obujte potpetice i izgledaćete kao milion dolara!

Saveti za punije dame

Ako imate višak kilograma, ne bi trebalo da očajavate, jer podjednako lepo možete da izgledate kao one devojke koje imaju savršenu liniju. Tajna je takođe u načinima na koje nosite odeću. Na primer, za vašu figuru su obavezni komadi u jednoj boji. Crnu nosite u specijalnim prilikama, kada bi trebalo da budete super elegantne, a u svakodnevnj varijanti odlučite se za druge tamnije nijanse. 

Obavezno nosite štikle, jer će vas one izdužiti. Možete da kombinujete različite vrste cipela, ali nikako one do kolena, jer će vas učiniti nižima. 

Nosite pantalone i suknje sa duboki strukom, koji će naglasiti struk, a vas izdužiti. U kombinaciji sa štiklama, ovo je pun pogodak! Birajte farmerke ili pantalone koje se šire pri dnu ili one ravnog kroja. Nikako uske. 

Ne nosite kratke jaknice ili sakoje, nego one strukirane i duže, a minimum neka bude dužina do bokova. 

Važno je naglasiti i da nikako ne kupujete odeću veću nego što vam odgovara - efekat će biti negativan, jer ćete samo izgledati još krupije. Volite sebe i kupujte odeću u svojoj veličini!

Foto: Pixabay / VladBitte