Kada tražite idealan prostor za proslave - restoran Princ Hipodrom

Kada tražite idealan prostor za proslave - restoran Princ Hipodrom

Da li ste znali da je hipodrom najstariji sportski objekat u Beogradu? Naime,  14. aprila 1863. godine kez Mihailo Obrenović i srpska Vlada organizovali su u Beogradu prve galopske trke na kružnoj stazi.  Osnivanjem Dunavskog kola jahača u Beogradu 1890. godine aktivnije se razvija sportsko konjarstvo, a trkalište se seli na prostor železničke stanice tada nazivan Bara Venecija, da bi se potom preselio na Banjicu.

Od 1905. godine pripadnik Dunavskog kola jahača postao je Vladislav Ribnikar, osnivač i direktor lista 'Politika'. On se zalagao i za izgradnju stalnog beogradskog hipodroma, što nije ostalo bez odjeka. Ministarstvo narodne privrede ustupilo je Kolu jahača zemljište kod Careve ćuprije 1912. godine.

Hipodrom se ovde nalazi i danas, a počev od februara 2008. godine u vlasništvu je Grada Beograda, kao javno preduzeće.

Baš kod hipodroma nalazi se i jedan od najlepših beogradskih prostora za slavlje - restoran Princ Hipodrom

Restoran Princ Hipodrom

Restoran Princ Hipodrom smešten je u samom srcu hipodroma, sa predivnim pogledom. Očaraće vas okruženje, kao i enterijer koji odiše elegancijom.

Restoran raspolaže sa 250 sedećih mesta u zatvorenom delu i sa 80 mesta u bašti. 

Prostor je multifunkcionalan i prilagodljiv tipu okupljanja, broju zvanica i ugođaju koji se želi postići. Tako ovde možete organizovati svadbu, krštenje, punoletstvo, proslavu firme ili bilo koji drugi događaj na kome želite da okupite drage ljude, a da ostavite utisak i budete potpuno zadovoljni.

Kada je reč o hrani, na meniju su zastupljena jela domaće, nacionalne i internacionalne kuhinje, a đakonije od kvalitetnih i svežih namirnica pripremaju vrhunski kuvari. Preporuka su neodoljivi specijaliteti, pažljivo pripremljeni kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno - carska vešalica, sablja 'Princ', kotlet u sosu od šljiva, jagnjetina u mleku i slično. Isprobajte raznoliku selekciju jela koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Restoran Princ Hipodrom svadbe

U restoranu Princ najčešće se organizuju proslave venčanja, odnosno svadbe. Postoji i specijalna ponuda za mladence. Obezbeđen je matičar u restoranu, dekoracija, svadbena torta, muzika, raznovrstan meni, kao i sama organizacija venčanja. Kada je reč o meniju, postoje dva set menija, dva predloga za švedski sto i specijalna ponuda. 

A.K.